CMMS - Asset Management

Gestionarea activelor organizației, precum mașinile, echipamentele și alte bunuri materiale

Detaliile aferente întregului parc de echipamente, piese de schimb, performanța și istoricului intervențiilor

Monitorizare echipamente

Stabilește pașii specifici necesari pentru a gestiona fiecare solicitare de mentenanță și pentru a asigura că aceasta este tratată într-un mod eficient și efectiv

precision_manufacturing

Urmărirea activelor

CMMS urmărește fiecare activ din organizație, înregistrând informații despre acesta, cum ar fi data achiziționării, locul, costul și caracteristicile tehnice. Acest lucru ajută la urmărirea activelor și la gestionarea lor în mod eficient.

query_stats

Monitorizare status echipament si istoric

Vizionați în timp real starea echipamentelor și primiți alerte și notificări pentru detectarea rapidă a problemelor de funcționare sau întârzierile în mentenanță. Se păstrează istoricul detaliat precum mentenanța, reparația sau înocuirea echipamentelor.

date_range

Programarea mentenanței preventive

SmartIOT poate fi configurat pentru a programa mentenanța preventivă pentru fiecare echipament în funcție de istoricul de mentenanță și specificațiile producătorului. Aceasta poate ajuta la menținerea activelor în stare bună de funcționare și la prevenirea avariei.

task_alt

Auditare interventii, piese de schimb utilizate

CMMS poate genera rapoarte și analize cu privire la performanța activelor, costurile de mentenanță și utilizarea acestora. Aceste rapoarte și analize ajută la evaluarea eficienței și la identificarea unor noi oportunități de îmbunătățire.