Smart Service Registry

Gestionează și urmărește serviciile de întreținere și reparații

Permite înregistrarea tuturor serviciilor efectuate pe un echipament, inclusiv informații despre furnizorii de servicii, costurile și programarea următoarelor servicii de întreținere planificate. Utilizează algoritmi de inteligență artificială pentru a ajuta la identificarea problemelor potențiale și la sugestii pentru întreținerea preventivă.

Integrare senzori si echipamente

Monitorizare mai precisă și o înțelegere mai detaliată a stării de funcționare a echipamentelor

Înregistarea datelor în timp real din senzori și echipamente poate oferi o mai bună înțelegere a tendințelor de defectare și poate ajuta la identificarea problemelor potențiale înainte ca acestea să cauzeze defecțiuni majore. În plus, conectarea senzorilor la Smart Service Registry poate ajuta la detectarea și corectarea rapidă a problemelor, ceea ce poate reduce timpul de inactivitate și costurile de reparații.

Există o serie de modalități prin care senzorii și echipamentele pot fi integrați într-un Smart Service Registry. Unele opțiuni includ:

 • Utilizarea senzorilor IoT: Senzorii IoT pot fi conectați la echipamente și trimite date în timp real la registru, ceea ce permite o monitorizare precisă a stării de funcționare.
 • Integrarea sistemelor de automatizare industrială: Sistemele de automatizare industrială pot fi conectate la Smart Service Registry pentru a înregistra datele de funcționare ale echipamentelor.
 • Conectarea dispozitivelor mobile: Utilizarea aplicațiilor mobile pentru a înregistra date de funcționare ale echipamentelor și trimite aceste date la Smart Service Registry poate fi o altă opțiune.

Colectarea și stocarea datelor

Datele relevante sunt colectate în mod precis și fiabil și sunt stocate într-un mod sigur și accesibil.

Opțiuni disponibile pentru colectarea și stocarea datelor în Smart Service Registry:

 • Integrarea senzorilor și a echipamentelor: Senzorii și echipamentele pot fi conectate la Smart Service Registry pentru a înregistra date de funcționare în timp real. Aceste date pot include informații despre temperatură, presiune, vibrații și alte parametri relevanți.
 • Înregistrarea manuală a datelor: Utilizatorii pot introduce manual date relevante în Smart Service Registry. Aceasta poate include informații despre reparații, mentenanță planificată și alte activități relevante.
 • Importul de date: Informațiile relevante pot fi importate din alte sisteme sau surse de date, cum ar fi fișiere CSV sau alte formate de fișiere.

Analiza datelor și vizualizare

Datele colectate și stocate, trebuie să fie procesate și analizate pentru a obține informații utile.

Vizualizarea datelor poate ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine informațiile și să ia decizii mai informate cu privire la întreținerea și repararea echipamentelor.

Opțiuni disponibile pentru analiza datelor și vizualizarea acestora în Smart Service Registry

 • Instrumente de analiză a datelor: Acest tip de instrument poate fi utilizat pentru a efectua analize statistice și modele predictibile ale datelor. Aceste analize pot ajuta la identificarea tendințelor de defectare și la înțelegerea cauzelor subiacente ale defecțiunilor.
 • Instrumente de vizualizare a datelor: Acest tip de instrument poate fi utilizat pentru a transforma datele într-o varietate de grafice și diagrame. Aceste vizualizări pot ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine datele și să identifice rapid problemele și tendințele.
 • Dashboard-uri personalizate: Acestea pot fi create pentru a oferi utilizatorilor o vedere rapidă și ușor de înțeles asupra stării echipamentelor și a performanțelor procesului de întreținere și reparații.
 • Alerte și notificări: Smart Service Registry poate trimite alerte și notificări utilizatorilor cu privire la problemele critice, astfel încât acestea să poată fi remediate cât mai curând posibil.
  • Vizualizarea datelor este fi realizată prin intermediul graficelor, diagramei Gantt sau prin utilizarea unor tabele și rapoarte personalizate. Prin utilizarea acestor instrumente, utilizatorii pot vizualiza rapid informațiile importante și pot lua decizii mai informate cu privire la întreținerea și reparația echipamentelor.

Lansare cereri / comenzi intervenție

Smart Service Registry gestionează și urmărește cererile și comenzile de intervenție eficient și automatizat

Pentru a lansa o cerere sau o comandă, utilizatorii pot accesa Smart Service Registry și pot introduce informațiile relevante despre echipamentul care necesită intervenție, precum și detalii despre natura problemei. În cazul în care cererea este urgentă, utilizatorul poate indica acest lucru, astfel încât intervenția să poată fi programată cât mai repede posibil.

După ce o cerere sau comandă de intervenție este lansată, Smart Service Registry poate gestiona și urmări întregul proces de întreținere și reparare. Acesta poate fi configurat pentru a asocia automat o cerere cu un tehnician disponibil și pentru a trimite notificări cu privire la starea cererii sau comenzii de intervenție. De asemenea, poate fi utilizat pentru a programa și coordona activitățile de întreținere și reparare într-un mod eficient, astfel încât să fie minimizat timpul de inactivitate al echipamentelor.

Smart Service Registry poate fi configurat pentru a genera rapoarte cu privire la starea și performanța procesului de întreținere și reparare, astfel încât utilizatorii să poată monitoriza și evalua activitățile și să ia decizii mai informate. De asemenea, poate fi utilizat pentru a gestiona și urmări piesele de schimb și materialele necesare pentru reparare și întreținere.

Exportul de date

Smart Service Registry exportă date în formate, inclusiv CSV, Excel și JSON, și le transferă către alte sisteme prin intermediul interfețelor API.

Pentru a exporta datele, utilizatorii pot accesa Smart Service Registry și pot selecta datele pe care doresc să le exporte. Acest lucru poate include informații despre echipamente, programări, cereri de intervenție, comenzi, stocuri de piese de schimb și alte date relevante pentru procesul de întreținere și reparare.

După ce datele sunt selectate, Smart Service Registry poate fi configurat pentru a le exporta într-un format compatibil cu sistemul de destinație. Aceste date pot fi transferate prin intermediul interfețelor API sau prin intermediul altor metode de transfer de date, cum ar fi FTP sau email.

Exportul datelor din Smart Service Registry poate fi utilizat pentru a furniza informații relevante către alte sisteme, cum ar fi sistemele de management al stocurilor sau sistemele de analiză de date, sau pentru a permite analiza ulterioară a datelor pentru a identifica tendințe sau modele care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți procesul de întreținere și reparare.