CMMS - Mobile accesibility

De oriunde, oricând, la fel de ușor

Interfață optimizată pentru dispozitive mobile, care permite gestionarea activelor și programarea intervențiilor de întreținere dintr-un mod facil și eficient

Utilizarea platformelor mobile in crearea si rezolvarea interventiilor

Generează beneficii semnificative prin creșterea eficienței, reducerea timpului necesar pentru înregistrarea intervențiilor și îmbunătățirea raportărilor

on_device_training

Crearea rapidă a intervențiilor

Tehnicianul are acces la informații în timp real despre echipamente și instalații, astfel încât poate identifica problemele mai rapid și ia decizii mai bine informate.

phonelink_setup

Ușurință în utilizare

Tehnicienii de întreținere care se deplasează în teren au nevoie de acces rapid la informații despre echipamentul respectiv, precum și istoricul întreținerii și programele de întreținere planificate. Prin platforma mobilă gestionează mai eficient și mai precis întreținerea activelor, ceea ce reduce costurile și îmbunătățește eficiența operațională.

connect_without_contact

Accesibilitate sporită

Accesul la o platformă mobilă poate fi ușor și rapid, deoarece aceasta poate fi disponibilă de pe orice dispozitiv mobil cu acces la internet. Acest lucru sporește gradul de utilizare al sistemului CMMS și îmbunătățește comunicarea între departamentul de mentenanță și echipa de teren.

flowsheet

Îmbunătățirea raportărilor

O platformă mobilă poate fi utilizată pentru a genera rapoarte și analize, astfel încât să poată fi urmărită eficiența și performanța întregului proces de mentenanță.